Udviklingschef, Pernille Thorup

Pernille er uddannet psykolog og har en ph.d i management and complexity fra University of Hertfordshire i England. Hun har gennem årene arbejdet med udvikling i forskelligartede kontekster; som klinisk psykolog, som børne- og kulturdirektør, som kommunaldirektør, som ledelses- og organisationskonsultent, som chef i Center for offentlig Kompetenceudvikling, som Institutchef på Institut for Ledelse og forvaltning. Pernille er forfatter til bøger og artikler om samskabelse og ledelses i kompleksitet.

Programchef, Søren Skov

Søren Skov har en baggrund i statskundskab og, er uddannet i narrativ praksis og community work ved Dulwich Centre i Australien, internationalt certificeret coach og coach træner samt certificeret proceskonsulent fra Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Yderligere har Søren deltaget i to år på forløbet Management and Complexity ved University of Hertfordshire. Søren har bidraget til bøger om narrativ teori og har mere end 20 års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent med undervisning på lederuddannelser og med borgerdrevne udviklingsprocesser i Norge, Danmark og Grønland.

Forperson, Jens Christian Wandel

Jens Christian Wandel har hele sit arbejdsliv arbejdet i FN. Indtil juni 2011, var han FN vicegeneralsekretær med hovedansvar for reformprocessen i FN ifht. at kunne arbejde mere effektivt med verdensmålene, en ledelsesreform og en reform ifht. at arbejde mere effektivt i forhold til regional udvikling. Han har være aktiv i FN’s programmer i Samoa, Kirgisistan, Vietnam og det tidligere sovjet unionen. Jens Christian er forperson for det danske FN-forbund og Sustainable Now.

Tekstforfatter og redaktør, Dorte Lunderskov

Dorte er uddannet cand. psych. og cand. theol. Dorte arbejder i privat praksis som autoriseret psykolog og supervisor og som akademisk medarbejder og redaktør på udgivelser i Vi samarbejder i Tasiilaq. Dorte har tidligere arbejdet som tekstforfatter til bræt- og online-læringsspil til forandringsledelse hos Relation Technologies, samt som tekstforfatter og oversætter af materialer til par kommunikation (PREP, Center for Familieudvikling) med særligt fokus på kontekstualisering og videnskabsteoretisk fundering.

Finans- og administrativ medarbejder, Kirsten Wandel

Kirsten har en BA business/sprog fra Aarhus Business School. Kirsten har en lang karriere med administrative opgaver for FN og den private for profit og non-for-profit sektor i en række lande inklusiv Danmark.